Ny bok i serien Byminner

Byminner 40, “Kvinnene kommer – kampen for stemmerett i Skien”, er kommet. Forfatter er Thor rum, og utgiver er altså Skien Historielag.
Det er blitt en meget tiltalende bok, og pressen gav den god spalteplass og mange rosende ord.

Vi selger boken billig til våre medlemmer, prisen er kr. 120,–. Ikke-medlemmer kan kjøpe boken for kr. 150,–,
og det er også prisen vi har rådet bokhandlerne til å ta.

Medlemmer kan få kjøpt boken, eller få den tilsendt, ved å henvende seg til et av medlemmene i vår bokkomité,
Finn Erik Karlsen (915 50 948), Marit Kronseth (416 51 465) eller Thor Øvrum (35520607).
Boken kan også kjøpes ved henvendelse til Skiens historiske arkiv på Bergsland mandager og onsdager kl. 9.30 til 11.00 (ring på forhånd)
eller, for turdeltagere, på juleturen vår. Vi ser gjerne at dere har “akkurat penger”, og vi kan ikke ta kort.